GDPR

GDPR

Den 25:e maj inträder en ny dataskyddslag i hela Europa, kallad GDPR (General Data Protection Regulation) – eller på svenska Datasäkerhetsförordningen. Med anledning av detta vill vi upplysa dig om vilken typ av information rörande dig/ditt företag som sparas i våra system. Det främsta syftet med GDPR är att förstärka individens rätt till och kontroll över uppgifter om sig själv och den gäller i stort sett alla företags, myndigheter och föreningars hantering av uppgifter om personer. Bland annat ska varje individ från ett företag och en organisation kunna få ut  registerutdrag om vad som finns registrerat och individen har också rätt att få alla uppgifter strukna när de inte längre behövs för syftet för vilket de samlades in en gång.

 

Vilka personuppgifter samlar vi från dig

 

När du skickar in en förfrågan till oss så frågar vi om du samtycker till att vi sparar dina personuppgifter. Vi sparar och behandlar dina personuppgifter som ditt namn och din e-postadress, syftet är för att kunna svara på dina frågor samt maila information om kommande aktiviteter och kunderbjudanden.

 

Cookies

 

När du besöker vår hemsida använder vi cookies. Du kan ställa in din webbläsare och bestämma om du överhuvudtaget vill ha kakor eller inte. Du kan också välja att  datorn ska fråga varje gång en kaka är på väg att lagras på din dator. Mer om cookies kan du läsa på: https://pts.se/sv/privat/internet/integritet/kakor-cookies/

 

Rätt till dina personuppgifter
Du har rätt att få en bekräftelse hur Blomgrens Fordonsteknik AB behandlar dina person/kontaktuppgifter, och i så fall få ett utdrag över vilka personuppgifter vi sparar.

 

Rätt till radering

 

Om du vill att vi ska ta bort dina person/kontaktuppgifter så kan du begära radering av dessa. Vi kommer då att radera alla uppgifter som kan kopplas till dig som person. När raderingen är utförd kommer du att få en bekräftelse via email. Om du efter samtycke inte vill ta del av ytterligare information om aktiviteter eller kunderbjudanden, har du rätt till att bli borttagen. Kontakta oss med ditt ärende till info@blomgrens.se och vi tar bort dina kontaktuppgifter.

 

Kontaktinformation?

 

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill begära ett registerutdrag. Vår kontaktmail är: info@blomgrens.se

Har du några frågor eller är intresserad av en offert?

Kontaktuppgifter

Adress:
Mått Johanssons väg 40
633 46 Eskilstuna

 

Telefonnummer:
Växel 016-149200

 

E-post:
info@blomgrens.se