Lediga jobb

Vill du jobba med oss?

 

Vi är ett företag som är lyhörda för nyheter, utveckling och en mycket god arbetsmiljö. Detta tillsammans med trevliga medarbetare gör det dagliga arbetet så mycket mer trivsamt och uppskattas av såväl våra kunder, vår personal som vår omgivning. Så har det alltid varit hos oss och ska så förbli, detta tillsammans med våra ledord kul, utveckling och god lönsamhet ger också en långsiktig trygghet för såväl vår personal som våra kunder.

 

Vi är nu i ett mycket intressant och expansivt skede i vår utveckling och kommer att under hösten och slutet av 2019 behöva förstärka med en ytterligare installatör av fordonsutrustning. Till att börja med så efterlyser vi en deltidstjänst men som inom en ganska snar framtid kan utveckla sig till heltid.

 

Arbetet består i att utföra installation av allehanda fordonsutrustning, både i verkstan som ute hos kund. Våra kunder är företag som använder sig av arbetsfordon som behöver utrustas med tillbehör och utrustning som gör chaufförens arbetsdag både lättare, säkrare men också effektivare. De aktuella utrustningarna finner du till viss del här på vår hemsida.

 

Du som söker denna tjänst bör vara tekniskt intresserad, ha lätt för att lära och gilla att ha flera bollar i luften samtidigt. Att vara något social bevandrad är heller ingen nackdel då vi jobbar nära våra kunder. Sänd in ditt CV och en kort beskrivning och brev om dig själv och din bakgrund, både yrkesmässigt som privat. Skicka den helst via e-post till rekrytering@blomgrens.se så återkopplar vi till dig per telefon eller e-post senast den 18 oktober.

 

Välkommen!

Har du några frågor kring Blomgrens?

Kontaktuppgifter

Adress:
Mått Johanssons väg 40
633 46 Eskilstuna

 

Telefonnummer:
Växel 016-149200

 

E-post:
rekrytering@blomgrens.se